Fashion

Judith voor Cool Cat!

Na de Viktor & Rolf affaire, het overlijden van haar man, een faillissement, en het afslankboek is ze niet meer uit het nieuws geweest: Judith Osborn. En er is er weer nieuws over haar, want ze gaat voor kledingmerk Cool Cat ontwerpen…

osbornAh, dat betekent betaalbare kleding van Judith! Nou ja, echt duur is haar vrolijke kleding nooit geweest. Niet voor een paar honderd euro, maar voor een paar tientjes heb je al een aardig designer T-shirtje. Vanaf april zullen de broeken, topjes en T-shirts van Judith (natuurlijk mét pittige teksten) in de 145 winkels van Cool Cat liggen. Niet alleen in Nederland maar ook in België, Frankrijk en Dubai. Ik moet trouwens eerlijk zeggen dat ik al een tijdje niet meer bij Cool Cat ben geweest, maar ik heb nu wel weer een goede reden om eens binnen te lopen.

Het is niet vreemd dat Judith en Cool Cat gaan samenwerken. Kleding van Cool Cat is casual en sportief. En de ontwerpen van Judith zijn geen museumstukken maar écht draagbaar. Zowel Cool Cat als Judith staan voor ontwerpen voor jonge, energieke mensen.

Dit is trouwens niet het eerste project van Osborn met een winkelketen. Eerder ontwierp ze al schoenen ontworpen voor de schoenenketen Sacha. Ik ben erg benieuwd naar de kleding, en jij? (Juliette)

Deel dit artikel
Back to top