Fashion

HappyHeads Laboratory

Wat is nu een betere invulling van de eerste dag van 2008 dan lekker lui onderuit op de bank hangen en voor de buis hangen met thee, oliebollen en appelflappen? Dat dacht ik ook. Ik had dan dit keer niet zo’n wild feestje gevierd met de jaarwisseling maar ik kon me prima vinden in een dagje helemaal niks, zo op 1 januari…

Er was ook zoveel op tv gister dat ik nu niet eens meer weet wat ik allemaal heb gekeken. Het onmisbare Sissi, de Sleeping Beauty, Doe Maar de musical, de film Antonia en ga zo nog maar even door. Wat me nog wel heel goed is bijgebleven is het fragment dat Patrick Lodiers had uitgekozen voor TV-Moment van het Jaar. Hij had hier een stukje uit het nieuwe seizoen van BNN’s Over Mijn Lijk geselecteerd, waar ik alweer reikhalzend naar uitkijk. Vorig jaar was ik echt in de ban van dit programma; wat een mooie, heftige, verdrietige en indrukwekkende serie…

Door Patrick Lodiers’ fragmentje ben ik op de site van HappyHeads Laboratory terechtgekomen. 1 van de hoofdpersonages uit het komende seizoen van Over Mijn Lijk, Patrick, heeft dit bedrijfje samen met een andere kunstenaar opgezet en ik ben helemaal verkocht! Wat een super vette illustraties! Ik kan niet kiezen, ik vind vrijwel alles leuk en wil eigenlijk uit het gehele HappyHeads assortiment iets voor aan de muur, aan mijn lijf en op de grond. De schilderijtjes, tees én zitzakken zijn helemaal te gek, ik ben verliefd op de HappyHeads!

HappyHeadsHappyHeads
HappyHeadsHappyHeads

Neem ook een kijkje op de HappyHeads site; de tees zijn 29,95 per stuk en voor de schilderijtjes kun je mailen voor een prijsopgaaf. (Virginie)

PS Als je nog nooit naar Over Mijn Lijk hebt gekeken: het is echt een aanrader! Vanaf 6 januari is het weer wekelijks bij BNN te zien.

Deel dit artikel
Back to top