Fashion

SJP fashion

Ze is veelal geroemd vanwege haar geweldige outfits maar laten we niet vergeten dat Sarah Jessica Parker natuurlijk op dat vlak veel te danken heeft aan styliste Patricia Field. SJP was op fashiongebied nooit gekomen waar ze nu is zonder de magic van haar Sex and the City styliste.

Sarah Jessica ParkerShe watched & learned, want ook zonder SATC doet de actrice het goed qua outfits. Misschien kan ze het ook echt, misschien niet, maar Sarah Jessica Parker vertrouwt op haar fashion kennis en trekt dit door naar een eigen lijn. Deze week presenteerde SJP haar designs voor de lijn ‘Bitten’ in een privé meeting met enkele hoge piefen op het gebied van moderedactie.

Miss Parker is zoals gezegd geen onbekende in de modewereld, sterker nog, ze kreeg in 2004 de CDFA Fashion Icon Award en Oscar de la Renta en Narciso Rodriguez noemden haar hun muze. De collectie van de bijna 42-jarige SJP bevat T-shirts met een schappelijk prijskaartje, accessoires, swimwear, schoenen en kleding die in de categorieën classics, trend, lounge en casual vallen. Bitten by SJP zal vanaf begin juni te koop zijn bij Steve & Barry’s en de actrice heeft uitgelegd hoe ze op de naam ‘Bitten’ is gekomen: “When I was first introduced to Steve & Barry’s, I was blown away by the company’s mission and bitten by the Steve & Barry’s bug after walking into a Steve & Barry’s store for the first time.”

Leuk verhaal maar ik ben meer benieuwd naar de items zelf. Er gaan geluiden dat het vergelijkbaar is met de Row collectie van de Olsen twins, en of dat nou zo positief is!? (Virginie)

Beeld: WireImage

Deel dit artikel
Back to top