Fashion

Thomas Burberry opent winkel in Madrid

Afgelopen januari opende Thomas Burberry, hét Engelse modemerk, zijn deuren in Madrid. En nu is de allernieuwste lente-zomercollectie in de winkel te bewonderen…

 

Heerlijk als er weer nieuwe kledingwinkel wordt geopend. ‘Hoe meer kleding, hoe beter’, is mijn motto. Helaas moet je voor de allernieuwste Burberry winkel wel helemaal naar Madrid. Maar ja, als echt modeliefhebber moet dat waarschijnlijk geen probleem zijn.

Retourtje Madrid?

Thomas Burberry, bekend van de Burberry familie (Burberry Prorsum, Burberry London) heeft er een super-de-luxe winkel bij. Op de Fuencarralstreet 33 in Madrid steekt de zaak er met kop en schouder uit. Door de combinatie van beton, glas en staal krijgt de 160 vierkante meter grote winkel een ruime en industriële uitstraling. En dat is in het voordeel van de trendy kledingstukken. We zien veel trenchcoats in de kleuren beige en oud-roze, gestreepte poloshirts en sportieve hempjes. Precies zoals we gewend zijn van het Engelse merk. Daarnaast zijn de accessoires (lees: geweldige tassen) weer erg verleidelijk. Vooral de camel-kleurige leren tas is een groot favoriet van mij.

Wordt dat een retourtje Madrid? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top