Fashion

Barbie Loves M?A?C

Ik ben niet zo’n hevige make-up gebruiker. Ik was van de mascara/oogpotlood/transparante wenkbrauwgel/lichte lipgloss, that’s it. Maar sinds het verjaardagsfeestje met Charleston thema van een vriendin, ben ik verslaafd aan de rode lipstick.

De wereld van de opvallende lippenstiften is mijn favoriete hang-out van het moment. Afgelopen weekend heb ik een 80’s roze kleur gekocht, een grote stap voor iemand die totaal hooked was van kleurcode rood. Zolang de tint maar lekker fel is, vermaak ik me wel voor de spiegel, dus de Barbie Loves M∙A∙C kon niet op een beter tijdstip komen. Het Canadese cosmeticalabel heeft zich laten inspireren door het speelgoedicoon.

Barbie Loves M.A.CBarbie Loves M.A.C

Het resultaat is een limited-edition collectie met heerlijke lollipop kleuren. De Barbie Loves M∙A∙C Collection heeft onder andere de roze Rocking Chick, Sweet & Single en Real Doll lipstick, Don’t Be Shy blush, Steamy nagellak en Malibu Barbie lipgloss. De speciale lijn bestaat niet alleen uit make-up, de M∙A∙C Barbie Doll, toilettas, tees en schoudertasje horen er ook bij. 

Get the Barbie look, maar wel met mate, hè… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top