Fashion

GRAFFITI NYC lancering Amsterdam

Ik had een hekel aan alle vakken met ‘kunde’ op het einde, zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde en aardrijkskunde. Juk. Het boeide me totaal niet. Ik zat er dan totaal niet mee dat ik er slecht in was. In tegenstelling tot tekenen, dat interesseerde me wel, maar daar was ik ook niet goed in. Hopeloos. Wanneer ik dan mensen zie die het talent wel bezitten: I’m on it..

GRAFFITI NYC

GRAFFITI NYC is een boek die dit weekend een plekje krijgt in de Amsterdamse, of eigenlijke, American Book Center planken. Met het boek neemt auteur Hugo Martinez je mee door de straten van New York City, streetart walhalla en de geboorteplek van graffiti. Hij loopt al 40 jaar rond in de graffitiscène van de Big Apple, dus een betere guide kun je jezelf niet wensen. De pagina’s zijn gevuld met werk van ongeveer 100 verschillende artiesten inclusief 145 portretten/actiefoto’s/snapshots met uitspraken van onder andere schrijvers en politici.

Op zaterdag 17 februari neemt de boeklancering plaats in de American Book Center aan het Spui. Hugo Martines plus 3 van de deelnemende graffitiartiesten, JA, GIZ en RATE, zullen aanwezig zijn van 12.00 tot 17.00 uur. En niet alleen voor de booksigning sessie, maar ook om de buitenkant van het pand op te pimpen.

Don’t miss out! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top