Fashion

America’s Next Top Model, seizoen 8

Ik heb nooit geduld voor televisieseries. Ik wil altijd meteen weten wie er gaat winnen of wie er dood gaat. En dan kan ik evengoed genieten van alle drama en actie, geen probleem.

Ik probeer mijn favoriete programma’s (Entourage, Prison Break, America’s Next Top Model, Project Runway) bij te houden met de Amerikaanse televisie. Dus ben je net zo’n soort Speedy Gonzales kijker als ik, doe dan gezellig met me mee met de preview van Tyra’s hitserie numero 8.

Afgelopen maandag werd de 8ste aflevering van seizoen 6 uitgezonden op de Nederlandse televisie. Over 6 dagen begint Amerika met cycle 8, dus natuurlijk is de bijbehorende teaser al boven water. Er zijn weer 13 meiden geselecteerd om mee te doen, waarvan dit keer 2 plus size modellen. Mijn eerste indruk? In het introfilmpje gedraagt het ANTM8 groepje zich alsof ze meespelen in een videoclip van 50 Cent, maar ondanks dat heb ik wel een vroege favoriet: de 20-jarige Natasha Ivanova. De blonde Sarah vind ik al een beetje hinderlijk met haar uitspraak: “I'm very different from the other girls because I'm very intelligent." Gaap…

America's Next Top Model 8

Nou, ik ben benieuwd wie de ‘bitch’ rol op zich zal nemen. I love drama! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top