Fashion

New York Fashion Now

Bij welke soortcatwalk line-up gaat jouw voorkeur naartoe: D&G/Versace/Cavalli, Westwood/Williamson/McQueen of Hilfiger/DKNY/cK?Als het de Big Apple combi is, dan moet je zeker een aantekening maken in je agenda over de nieuwste tentoonstelling in de V&A, New York Fashion Now.

Derek Lam SS07

Tommy Hilfiger, Donna Karan, Ralph Lauren en Calvin Klein zijn zonder twijfel grote modespelers van de New Yorkse fashionscene, maar ze hebben sinds een tijdje de speelruimte moeten delen met de new kids on the block. De jongere generatie NY ontwerpers heeft ondertussen ook credits opgebouwd waaronder Zac Posen, Derek Lam en Marc Jacobs. Tijdens New York Fashion Now focust het Victoria & Albert museum in Londen zich op deze ontwerpers en hun praktische, comfy, maar chique looks. New York is, en blijft, een van de internationale modemekka’s en dat blijkt wel weer met deze nieuwe modegolf.

New York Fashion Now is van 7 april tot en met 2 september, toegang is gratis. Heb je nog een paar maandjes om je shopbudget te spekken voor een weekend in Londen. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top