Fashion

ELLE prêt-à-porter najaar 2007

Het blad ‘ELLE’ kennen we natuurlijk allemaal. Maar sinds een tijdje is er ook een prêt-à-porter lijn met geweldige items. De looks van haute couture maar dan toch een stukje betaalbaarder (hoewel nog steeds niet erg goedkoop). De collectie combineert klasssieke vormen met edgy wannahaves. Me like!

Het designerduo Oscar Raaijmakers en Süleyman Demir is verantwoordelijk voor deze supervrouwelijke wintercollectie. Hierin vind je een aantal “key item” voor dit najaar:

- De comfy cardigan. Een lekker gezellig wikkelvest met vleermuismouwen. Geweldige knitwear voor als het (bijna) vriest!

- Het wollen jurkje. Vooral de rode variant is erg chic, zeker met hoge hakken! Natuurlijk kun je hem ook wat sportiever dragen met stoere laarzen en een jeans.

- De blazer. Natuurlijk kenden we die al, maar bij ELLE prêt-à-porter is –ie wel helemaal van nu: met subtiele ballonmouwen en omgekeerde A-lijn silhouet.

- Bow dress. De gangmaker uit de collectie, deze little black dress van velours. Met een enorme strik natuurlijk, om onvergetelijk in te feesten!

ELLE prêt-à-porter wordt lverkocht in de ELLE stores in Maastricht, Den Haag, Eindhoven en, sinds kort, in de nieuwste winkel op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top