Fashion

Heidi Klum heeft schadeclaim aan haar broek

Leek alles zo voorspoedig voor het supermodel te gaan dit afgelopen jaar, moet er zo vlak voor de jaarwisseling een smetje op komen… Heidi Klum is namelijk aangeklaagd door juwelier Van Cleef & Arpels omdat zij haar beroemde klavertje vier ontwerp zou hebben gekopieerd.

Heidi Klum met haar beroemde klavertje vier ontwerpVan Cleef & Arpels willen meer dan 25.000 dollar schadevergoeding van Klum’s bedrijf Heidi Klum GmbH. Het luxe juweliersbedrijf claimt namelijk dat Heidi een vintage klavertje sieradenontwerp van hen heeft nagemaakt en dat ze daarmee heeft geprofiteerd van de gevestigde status van Van Cleef & Arpels. Door een zelfde soort ontwerp op de markt te brengen zou Van Cleef & Arpels verlies hebben geleden.

Het supermodel heeft eerder in augustus aan het blad Life & Style verteld dat zij haar inspiratie voor het signature klavertje vier motief in een kathedraal in Milaan had gevonden…

Tja, wie zou hier de waarheid spreken!? Iets zegt me dat beiden met of zonder deze claim ook wel aardig rondkomen! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top