Fashion

CTRL–ALT–DELETE

December is de feestmaand bij uitstek dus naast de gebruikelijke festiviteiten rondom 5 december, kerstdagen en oudjaar heb ik geen enkel probleem met nog meer feestjes op de agenda. Graag zelfs!

Flyer CTRL-ALT-DELETEGelukkig denken meer mensen er zo over en krijg ik regelmatig persberichten in mijn inbox met fashionable feestjes. Bijvoorbeeld eentje over CTRL-ALT-DELETE, op woensdag 12 december. Nudie Jeans en Blend magazine hebben de handen ineen geslagen om dit event voor Amnesty International te organiseren. In de Westerunie, de kersverse en rauwe locatie van het Wetergasterrein, komen inhoudelijke creativiteit en muzikale uitspattingen samen.

Tijdens deze avond wordt de splinternieuwe Human Rights T-shirtcollectie van Nudie Jeans en Amnesty officieel gepresenteerd. Al sinds de oprichting werkt Nudie Jeans samen met Amnesty en dat resulteert in de eigenzinnige T-shirtcollectie voor het goede doel. De dertig shirts zijn elk gebaseerd op een artikel uit de verklaring van de rechten van de mens en zijn voorzien van exclusieve prints van internationale creatieven als Anton Corbijn, SHOHEI, Ben Frost en Dominique Rietzler. Verder is er speciale aandacht voor internetcensuur. Stel je toch eens voor dat je door een kleine kritische noot in je mail zomaar jaren in de cel belandt. Dat kan toch gewoon niet waar zijn!? Er zijn landen als China, Irak en Birma waar honderden websites nog steeds worden geblokkeerd en mailtjes worden gecheckt door de autoriteiten...

Noodzaak en plezier vinden hun weg in de coole myspace line-up. Met dampende electrorock van Goose, carnavaleske punk van Ebony Bones en de muzikale skills van DJ-teams Dans Le Rock en When Harry Met Sally is ‘CTRL-ALT-DELETE’ het enige wat je de volgende ochtend nog te zeggen hebt.

And I save the best for last: het event is helemaal gratis! Het enige wat je moet doen is je even registreren op www.ctrlalt-delete.nl. De avond duurt van 20.00 tot 01.00 uur en vindt dus plaats in de Westerunie te Amsterdam.

Feesten voor/met een goed doel? Ik ben er bij! Jij ook!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top