Fashion

Lose the backpack

Iedereen om me heen heeft me horen zuchten en steunen voor mijn Cuba trip. Ik MOEST gewoon een backpack mee! Ondanks mijn tegenstribbelen ben ik toch voor de bijl gegaan. Mijn moeder gniffelde niet eens achter mijn rug, nee ze lachte recht in mijn gezicht. ‘Jij met een backpack!?’ Ja mam, ik ben heus niet van suiker…

Diane Von Furstenberg tasMaar goed, je moet alles toch een keer proberen!? Heb ik gedaan en ik vind het dus helemaal niks, noppes, nada, vreselijk irritant en giga onhandig. Ja, ik kan nu meepraten over het aantal liters inhoud van mijn tas. En ja, ik weet dat je die steundingen goed op je heupen moet dragen want dan til je daarmee 80% van het gewicht. En jaaaa, ik had een flight bag mee voor de vlucht (die mijn pro-backpacker-reisgenootjes niet eens mee hadden!). Maar nee, ik wil het niet meer! Ik ga mijn spiksplinternieuwe tas op Marktplaats zetten. Interesse, anyone!?

Voor mijn volgende tripje (over ongeveer een week, lekker naar Zuid-Frankrijk) weet ik al helemaal waar mijn bagage prima in gaat passen. In deze trolley van Diane Von Furstenberg. Niet te missen op de bagageband en bovendien geen kijk-uit-dat-je-de-tas-niet-met-teveel-kracht-op-je-rug-slingert-want-dan-kan-je-nog-wel-eens-omvallen-risico’s inbegrepen!

Een tas naar mijn hart… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top