Fashion

Naomi goes Tina

Vanaf vanochtend 10 uur zat best friend I. van mijn Fashionscene wederhelft al aan de booze. Onder het mom van ‘we-hebben-straks-een-vrijgezellen-weekend-in-Hamburg-dus-daar-mag-op-gedronken-worden-hi-ha-ho’ zijn er al de nodige shotjes en goudgele rakkers naar binnen gewerkt. Kan jouw weekend ook niet vroeg genoeg beginnen!?

Ik ben echt aan het aftellen maar houd het voorlopig nog gewoon op koffie. Waarschijnlijk zouden de headlines van vandaag warrig, onbegrijpelijk en heel raar worden als ik ook een rij shotjes voor mijn neus had staan en deze om het kwartier naar binnen klokte. Wel een leuk experiment misschien voor een keer, maar nu even niet. Mijn voorbereidingen op het weekend beperken zich tot het bedenken van waar ik vanavond mijn soepele danspasjes uit de kast ga halen. Het aanbod is niet zo denderend, dus overleg met mijn vriendinnetjes is noodzakelijk.

Terwijl ik hun voorstellen afwacht, kom ik alvast goed in de dansstemming met een Naomi C. die haar versie van een big-wheels-keep-on-turning-Tina neerzet. Knap staaltje imiteren miss Campbell!

Laat het weekend maar komen, I’m ready! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top