Fashion

Gerard Darel

Het is niet eerlijk. Ik weet dat ik nu ga zeuren want eigenlijk is het gewoon teveel willen wat mij dwars zit op het moment. We MOCHTEN naar Antwerpen woensdag, op uitnodiging van een jeanslabel. De Fashionscene partycrew had een leuk feestje in het vooruitzicht. En in plaats van met de touringcar weer terug te gaan ‘s nachts wisten we ook nog eens een kamer in een 4sterren hotel te fiksen, cheap as hell! Dus wat heb ik te zeuren? Gister was het Hemelvaartsdag en waren de Antwerpse winkels dicht…

de Savannah van Gerard DarelHet was natuurlijk een dikke vette opluchting voor mijn portemonnee/bankrekening. Mijn Cuba trip zit er aan te komen en de kosten voor die reis stapelen zich zo langzamerhand op. Maar voor nog geen 25 euro een nachtje in een superdeluxe hotel vertoeven kon er best vanaf. Als je toch in Antwerpen moet zijn, doe het dan goed toch!? Dat geldt natuurlijk ook voor het geweldige winkelaanbod daar, je moét daar gewoon shoppen. No doubt about that. Net nu ik weet dat de winkels hun deurtjes niet voor mij hebben geopend kom ik weer een daar-moet-ik-echt-snel-heen-en-echt-rapido-locatie tegen. Gerard Darel; ik als tassenfreak kan daar niet al te lang meer wegblijven. De uitgebreide tassenlijn bevat namelijk een paar items die een hele grote wannahave-sticker van mij krijgen. Welke? De Savannah “36”-hour bag in het donkerbruin en de Portobello quilted “24”-hour bag in paars of zwart. Me like!

Helaas zijn de tassen niet ergens online te verkrijgen, dus plan net als ik een trip naar Antwerpen (dichtstbijzijnd) en zorg dat je van tevoren checkt of de winkels open zijn! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top