Fashion

Houtig!

Handtasjes heb je in alle soorten, maten en materialen. Zo heb je leer, bont, pailletjes, riet, plastic: noem maar op. Maar heb je ooit van houten handtassen gehoord?

Rocio OlbesDe collectie van Rocio Olbes zijn allemaal stuk voor stuk handgemaakt van acacia hout. En niet meteen denken dat je een goedkoop rimboe tasje in je hand hebt. De Rocio Olbes tassen zien er allemaal erg koopproof, luxe en origineel uit. En er zit aardig wat werk in: een trendy bag heeft er zo’n zes tot acht weken opzitten, voordat deze in de winkel terecht komt (daar betaal je natuurlijk ook voor: 250-500 euro).

Ontwerpster Rocio Olbes zegt dat de tassen ware kunstwerken zijn. En dat zijn ze zeker. Sommige bags zijn afgewerkt met Swarovski stenen en gekleurde kralen en andere zitten juist onder de lieveheersbeestjes (so cute!). Helaas zijn de tassen er niet in alle formaten, maar dat is ook vrij logisch. Een weekendtas volledig gemaakt van hout, lijkt me ook niet erg handig om mee te nemen. De collectie van Rocia Olbes heeft juist

kleine handtasjes en portefeuille tasjes. En eerlijk is eerlijk: het ziet er erg fashionable uit.

En ook niet geheel onbelangrijk: als je op je avondje stappen wordt lastiggevallen, dan geef je diegene gewoon een mep met je houten tas. Wedden dat ie meteen knock-out is?

Wat voor handtas heb jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top