Fashion

Coming Soon Arnhem

De enige link die ik met deze stad heb, is dat de vriendin van mijn broer er vandaan komt. Verder dan dat gaat het niet. Arnhem en ik zijn niet bepaald een goede combi, volgens mij ben ik er zelfs maar 1 keer in mijn leven geweest. Voor de opening van de Mode Biënnale…

Maar misschien gaat er meer leven in onze verstandhouding komen! Sinds vorige week is er namelijk een heel bijzondere winkel geopend, genaamd Coming Soon Arnhem. In een historisch pand in de Arnhemse binnenstad bevindt zich nu een alles-in-een shop: een klein ‘warenhuis’ voor mode, een ‘multi-store’, een podium, een platform én een ontmoetingsplaats voor het Nederlands ontwerp. En dat allemaal tegelijk.

Wat je van de winkelinhoud kunt verwachten? Het is allemaal van superduper kwaliteit en uitsluitend van Nederlandse ontwerpers, zoals Viktor & Rolf, Alexander van Slobbe en Spijkers & Spijkers. Daarnaast vind je er ook collecties waarop ontwerpers van eigen bodem een belangrijke stempel hebben gedrukt én hand-picked designproducten van jonge Nederlandse ontwerpers, zoals porselein, accessoires, schoenen, gadgets, boeken en tijdschriften.

Coming Soon Arnhem heeft als doelstelling om jonge Nederlandse ontwerpers te ondersteunen bij het ontwikkelen van een succesvolle carrière. De winkel moet een ontmoetingsplaats worden voor publiek, ontwerpers, ondernemers, producenten, distributeurs en detaillisten. Bovendien slaat een dergelijk platform een brug tussen academie en de beroepspraktijk. Toch een geweldig idee van initiatiefnemer ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten!?

Coming Soon ArnhemComing Soon Arnhem

Hoog tijd om mijn banden met Arnhem aan te gaan halen! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top