Fashion

Air Jordan x Levi’s

Een week geleden werd er bekendgemaakt dat sportmerk adidas de denimhoek induikt met Diesel, nu is het de beurt aan Nike & Levi’s. Ook deze 2 giga labels slaan de handen ineen en zorgen voor een volgende cross-over tussen een sport- en fashionmerk.

Sneak peek van 23/501 jeansJordan, onderdeel van Nike, en Levi Strauss & Co zullen samen een nieuwe modelijn op de markt zetten. Limited edition natuurlijk… Deze lijn krijgt de naam 23/501; een combinatie van het rugnummer van ’s werelds beroemdste basketballer én Nike- ambassadeur Michael Jordan en het bekendste jeansmodel van Levi’s. De collectie is alleen voor guys en bevat 3 onderdelen: Air Jordan Retro1 sneakers, een 501 jeans en een tee met grafische print.

Er zullen maar 2323 van de 23/501 pakketten worden gemaakt en de collectie wordt in genummerde boxen verkocht. Vanaf maart 2008 is de lijn te verkrijgen…

Hmm, laten mijn Jordans nu net aan vervanging toe zijn en pas ik met mijn 39/40 gewoon sneakers in de 'grote' mannenmaten! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top