Fashion

Nooitmeerwassen.nl

Oei oei oei. De feestdagen komen er weer aan en dat betekent weer lijstjes maken… Ook dit jaar heb ik het er bij het thuisfront weer door gekregen dat we Sinterklaas gaan vieren. Maar nu moet ik natuurlijk wel lijstjes maken, voor mezelf en voor de rest.

Bij mijn verjaardag wordt het ieder jaar een erger steun-puf-hellup-ik-weet-niks-te-vragen-aangelegenheid en eigenlijk geldt hetzelfde voor de feestdagen. Ik heb alles gewoon al! Oké, die chocoladeletters gaan er altijd wel in en met een leuk boek kun je me ook blij maken maar vraag me niet om een origineel cadeau te verzinnen… Hetzelfde geldt meestal ook voor de mensen met wie ik bijvoorbeeld Sinterklaas vier; ook zij zijn al van alles voorzien.

Daarom maak ik in de maand voor pakjesavond per persoon lijstjes met mogelijke cadeautjes. In de stad geef ik mijn ogen in elke winkel goed de kost en probeer allerlei opties te verzamelen. Je moet ook een beetje mazzel hebben om tegen iets leuks aan te lopen natuurlijk en daar komt dit werk dan ook nog eens heel goed bij van pas. Want op het world wide web heb je toch extra veel kans om goede cadeau-ideetjes op te doen…

Vandaag is mijn lucky day: op 1 site vond ik (lees: de hulp-Sint) meteen 2 cadeautjes! Bij nooitmeerwassen.nl staan erg fijne tees in de webshop dus dat betekent een geslaagd presentje voor mijn broer en voor vriendlief. Misschien niet origineel om allebei een T-shirt te geven maar de shirts op zich zijn al o zo geweldig én uniek. Nu nog kiezen; ik zit te denken aan “nooit meer wasbord” en “yoghurt met bruesli”. Of zal ik toch gaan voor “mieters is kapot vet”!?

"wasbord" tee nooitmeerwassen.nl"yoghurt met bruesli" tee nooitweerwassen.nl
"mieters is kapot vet" tee nooitmeerwassen.nl"my friend went on the internet..." tee nooitmeerwassen.nl

Ben jij ook een echte Sint-fan en zo ja; heb je nog cadeautips? (Virginie)     

Deel dit artikel
Back to top