Fashion

Ontwerp je eigen Senseo

De Senseo-apparaten zijn in menig Hollands huishouden niet weg te denken. Senseo is hot! Werden we een tijdje terug nog verblijd met een geweldige limited-edition variant. Nu kunnen we er zelf eentje ontwerpen…

 

Ontwerp je eigen SenseoZolang de Senseo-apparaten op de markt verkocht worden, heb ik er al één. Toen ik nog thuiswoonde (in de tijd dat je er alleen nog maar koffie mee kon zetten) hadden paps en mams een super-de-luxe zwarte gekocht, die op elk moment van de dag werd gebruikt. Ik kreeg zelf een rode variant toen ik uit huis ging, dus last van afkickverschijnselen had ik niet. Vanaf die tijd ging alles in een stroomversnelling: er werden meerdere smaken op de markt gebracht, de apparaten werden groter en je kon er plots thee mee zetten. Vorige maand sprong ik een gat in de lucht toen ik hoorde dat je er ook nog eens Chocomel (ja, de enige echte) mee kon maken. Alsof dat nog niet genoeg is, zag ik vorige week op televisie dat je er nu ook espresso mee kan zetten. Hoe multifunctioneel!  

 

Als echte Senseo-fan, geef ik toch een gilletje bij het nieuws dat je ook je eigen koffiezetapparaat kunt ontwerpen door mee te doen aan een designcontest. Helaas zit er één minpuntje aan: er is maar één iemand die de gelukkige winnaar kan worden. Maar gelukkig is mijn motto 'niets is onmogelijk' en zit ik tijdens het tikken van dit bericht te bedenken hoe mijn perfecte Senseo eruit gaat zien. Wordt het een strak, modern ontwerp of ga ik voor die romantische bloemen? How about die felle retrolook!? Ik heb uiteindelijk toch maar voor de zuurstokroze girly variant gekozen, maar of het echt mooi is?

Wil jij ook pronken met je zelfgemaakte koffiezetapparaat, ontwerp dan ook je eigen Senseo! Wie weet win je hem wel....(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top