Fashion

Don Diablo best geklede man van het jaar

Tijdens de Esquire Fashion Night is gisteravond Don Diablo bekroond tot beste geklede man van het jaar. In het Tropenmuseum te Amsterdam mocht de 27-jarige dj de titel gisteravond in ontvangst nemen.

Don is daarmee de tiende best geklede man van Nederland die door Esquire gekozen werd. Voor dit jubileumjaar werd ook een best geklede onbekende man gekozen; die eer was weggelegd voor Philippe Vogelenzang. Deze 25-jarige fotograaf uit Amsterdam kreeg via de site de meeste stemmen van de lezers.

Best geklede man 2007 Don omschrijft zijn eigen stijl als “afwisselend, rockchic, comfortabel, vintage, sneakers, stads, stijlclash, custom made, getailleerd en tijdloos”. Tel daar bij op dat hij zijn koppie ook nog eens mee heeft en je hebt de whole package… Don, wat dacht je ervan om een keertje een beschuitje te eten!?

Andere genomineerden aan wie de titel helaas voorbij ging waren interieurontwerper Eric Kuster, cabaretier Howard Komproe, nieuwslezer Rik van de Westelaken en schrijver Simon Vinkenoog. Giel Beelen sleepte wel een ‘prijs’ in de wacht; hij mag zich slechtst geklede man van het jaar noemen. De band Moke, die sinds kort door designer Karl Lagerfeld in de kleren wordt gestoken, werd uitgeroepen tot best geklede band van het jaar.

Don Diablo: best geklede man van het jaarPhilippe Vogelenzang: best geklede onbekende man van het jaar

Wat vind jij van Don Diablo én de onbekende Philippe Vogelenzang; leuke winnaars!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top