Fashion

Johnny Cupcakes

Er zijn genoeg van dit soort succesverhalen, maar het blijft me telkens weer fascineren. En altijd stel ik mezelf dezelfde vraag: waarom kan ik dit niet bedenken!? Hierbij introduceer ik je aan Johnny Cupcakes, een label wat ooit is begonnen als grapje.
Johnny Cupcakes
Interessant is niet alleen de geschiedenis van Johnny Cupcakes en de bijbehorende ADHD oprichter, maar ook de grote muze van het merk: cakejes. Ik moest de site even doorspitten, maar je komt er snel achter dat Johnny Cupcakes niet bekend staat voor haar overheerlijke gebakjes, maar dat het een T-shirtmerk is. Sorry als ik je honger hebt gemaakt… De bron van inspiratie voor de tees is dus een cakeje die in alle vormen en kleuren terugkomt in de collecties. Het culinaire thema is doorgetrokken in het interieur van de winkel (bakkersstijl) en de verpakkingen (kartonnen lunchboxen). O ja, en bij elke aankoop ontvang je een cakeje. Yum.
Johnny CupcakesJohnny Cupcakes
Johnny CupcakesJohnny Cupcakes
Johnny Cupcakes heeft alleen winkels in de US, maar online kun je ook de tees kopen. Hmm, denk dat je er dan geen cakejes bij krijgt… (Nana)
Deel dit artikel
Back to top