Fashion

Belle en de designer: Percy ontwerpt Disney jurk

Ik zei het je toch: na regen komt altijd zonneschijn. Misschien heeft hij wel zijn winkel moeten sluiten, maar kort daarna vond ik een stukje over hem op Vogue.com. En nu schijnt de zon weer op zijn exotische bolletje. Percy Irausquin is benaderd door Disney!
Percy Irausquin

Ter gelegenheid van Disney’s 15-jarige verjaardag in Parijs is de 37-jarige ontwerper gevraagd om een jurk te ontwerpen voor een van de prinsessen uit de grootste cartoonfamilie. Percy mocht zelf kiezen wie zijn prinses zou worden voor dit project, bestaande uit een team van Europese designers, waaronder Vivienne Westwood. Uiteindelijk heeft Irausquin voor Belle gekozen als zijn prinses en moet de jurk in september af zijn. De ontwerpers krijgen de vrije hand, zolang het geschikt is voor het Disney publiek. Lees: geen Janet-Jackson-tijdens-de-Superbowl-optreden malfunctions!

De jurken worden dit najaar gepresenteerd in het Disneyland Resort in Parijs en gaan vervolgens onder de hamer. De volledige opbrengst wordt geschonken aan kinderfonds Unicef.

Goed bezig! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top