Fashion

Bye bye Wayfarer, hello Chanel!

Gewapend met giga paraplu en mijn trenchcoat heb ik de regenbuien vanochtend enigszins doorstaan. Collega’s kwamen er minder goed vanaf en zitten nu nog met klamme spijkerbroekjes en nieuwe wetlook-coupes achter hun bureau. En het is augustus! Maar ik weiger eraan toe te geven, deze herfstzomer weerhoudt mij echt niet van zomerse topics…

Dankzij een paar vriendinnetjes en mijn Fashionscene wederhelft probeer ik het ook echt. Zo nu en dan moet ik ook à la The Secret denken. Positieve gedachten leveren ook positieve ontwikkelingen op. Dus, mijn mantra is nu: “het wordt heus wel mooi weer, de zon gaat heel erg schijnen en het wordt toch hittegolf-warm!”. Voor het geval dat mijn positive thoughts van ongekende kracht blijken moet ik er wel voor zorgen dat ik helemaal op en top ben voorbereid op lekker weer. De zomer outfits zijn al lang en breed gecoverd, ik heb nu de focus gelegd op een nieuwe zonnebril.

Enkele maanden was het nog de Wayfarer, nu lijkt dit model van Ray Ban een pas op de plaats te moeten maken. De dubbele lens zonnebril van Chanel is the one to wear. Van het brein van Karl Lagerfeld maakte de goofy zonnebril een tocht die via de catwalk van de Chanel Ready To Wear SS07 show, naar de neuzen van Ashley Olsen en de zwangere Nicole Richie leidde.

Chanel 2007 zonnebril: van catwalk naar celebs

Ik ben voor, en jij!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top