Fashion

Jobs op Fashionscene: vacature van de week

Misschien was het je al opgevallen. Fashionscene heeft er een nieuwe rubriek bij. Vanaf nu helpen we je niet alleen met het verlichten van je portemonnee, tegenwoordig hebben we een nieuwe samenwerking om het cash op je bankrekening meer te flowen. Maak kennis met Fashion Solution, het werving- en selectiebureau in de fashion- en lifestylebranche.

What’s the deal? Op Fashionscene vind je onder de rubriek Jobs alle vacatures van Fashion Solution. Het bureau werkt voor diverse nationale- en internationale ondernemingen zoals merken, private labels, groothandels, retailorganisaties, inkoopcombinaties, agenten, importeurs, stylingbureaus en detaillisten. Een goed terrein om te jobhunten dus…

Om de vierkante ogen te voorkomen, pikken we wekelijks een vacature uit die we bij Headlines plaatsen. Wie weet is de pick-of-the-week wel die ene geknipt-voor-jou functie. Scheelt je weer research.

Voor week 44 gaat onze vacature van de week naar de Presence Marketing Manager Benelux functie. Wat houdt het precies in?

Functie omschrijving

Presence Marketing Manager Benelux

Organisatie profiel

Internationaal jeansmerk met eigen winkels

Functie eisen

Has 4-5 years relevant PR/Communication/Marketing experience

Outstanding networking and communication skills

Preferably works for a like minded brand

Person who is looking for further development

Problemsolving

Teamplayer

Managing Teams

Organising

Flexibility/adabtability

Innovation

Stress-resistant

Aanvullende informatie

 

Fulltime

Is dit the one? Klik hier om te reageren op de functie. Is het toch niet wat je zoekt? No worries, Fashion Solution heeft nog véél meer in huis. Succes! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top