Fashion

Jobs op Fashionscene: vacature van de week

Misschien was het je al opgevallen. Fashionscene heeft er een nieuwe rubriek bij. Vanaf nu helpen we je niet alleen met het verlichten van je portemonnee, tegenwoordig hebben we een nieuwe samenwerking om het cash op je bankrekening meer te flowen. Maak kennis met Fashion Solution, het werving- en selectiebureau in de fashion- en lifestylebranche.

What’s the deal? Op Fashionscene vind je onder de rubriek Jobs alle vacatures van Fashion Solution. Het bureau werkt voor diverse nationale- en internationale ondernemingen zoals merken, private labels, groothandels, retailorganisaties, inkoopcombinaties, agenten, importeurs, stylingbureaus en detaillisten. Een goed terrein om te jobhunten dus…

Om de vierkante ogen te voorkomen, pikken we wekelijks een vacature uit die we bij Headlines plaatsen. Wie weet is de pick-of-the-week wel die ene geknipt-voor-jou functie. Scheelt je weer research.

Voor week 45 gaat onze vacature van de week naar de Consultant Fashion Solution functie. Wat houdt het precies in?

Functie omschrijvingConsultant Fashion Solution
Organisatie profielW&S bureau in de mode- en confectiebranche
Functie eisenHBO opleiding
Ruime ervaring met het werken met verschillende computerprogramma's
Communicatief vaardig
Interesse in mensen en integer
Energieke, vrolijke en dynamische instelling
Commerciële drive en gevoel voor kwaliteit
Je hebt reeds werkervaring in de mode, bij voorkeur als productmanager
Je kunt communiceren op operationeel- en directieniveau en je kunt goed mensen inschatten
Je durft beslissingen te nemen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Daarnaast beschik je over een enorme dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen
Je hebt reeds een aantal jaren gewerkt in verschillende functies
Je bent ontwikkeld en je kunt mensen adviseren
Ervaring op gebied van Werving en Selectie is een pré, echter geen vereiste, een eventuele interne W&S-opleiding kan geboden worden
Aanvullende informatieFashion Solution is heden het grootste W&S bureau dat bemiddelt in de Mode-, lifestyle- en Confectiebranche. Door uitbreiding van het team is er plaats voor een nieuwe collega die zich voornamelijk met creatieve / inkoop / productie / development functies gaat bezig houden. Door de jaren ervaring heeft Fashion Solution een groot netwerk met klanten en kandidaten.

Is dit the one? Klik hier om te reageren op de functie. Is het toch niet wat je zoekt? No worries, Fashion Solution heeft nog véél meer in huis. Succes! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top