Fashion

ROCK-‘N-ROLL KATE by Mick Rock

Fans van Kate Moss opgelet, want binnenkort is het topmodel te bewonderen op wel erg pittige kiekjes van fotograaf Mick Rock. En dat gewoon in onze hoofdstad. Voor het eerst in haar geschiedenis is de gehele collectie van mister Rock mét Kate te zien. Ga jij snel een kijkje nemen…

 

Voor degenen, die nog nooit van Mick Rock gehoord hebben: de (rock)fotograaf zette in zijn loopbaan onder andere David Bowie, Iggy Pop en Lou Reed op de gevoelige plaat. En ook Kate Moss kan aan dat rijtje worden toegevoegd. Het topmodel en de fotograaf ontmoetten elkaar jaren geleden in Manhattan en er was meteen sprake van een klik. Een fotosessie was daarom ook snel gepland, met als gevolg dat hier en daar de pittige kiekjes van Kate op expo’s te bewonderen waren, maar helaas nog nooit allemaal in één keer. Tot nu: vanaf 29 januari zijn alle foto’s van Kate te bewonderen! En dat allemaal in hartje Amsterdam.

Kate Moss Kate Moss

De V!P International Art Galleries heeft de primeur en uiteraard gaat dat gepaard met een spetterend openingsfeestje. In het verleden zijn zelfs celebs als Demi Moore, Ashton Kutscher, Tommy Hilfiger op komen dagen. Dat belooft dus heel wat.

Agenda:

ROCK-‘N-ROLL KATE by Mick Rock

27 januari t/m 3 maart

V!P’s International Art Galleries

Spiegelgracht 8

Amsterdam

7 maart t/m 11 april

V!P’S International Art Galleries

Van Vollehovenstraat 15

Rotterdam

Kate Moss Kate Moss

Extra leuk: een deel van de opbrengst van de verkochte foto’s gaat naar War Child. Op de openingsavond wordt er trouwens ook een foto geveild, waarvan de gehele opbrengst naar het goede doel gaat. Voor meer info, check de site. Zie ik je daar? (Elisah)

Beeld: Mick Rock
Deel dit artikel
Back to top