Fashion

Paul Smith for Valentines Day

Over een paar weken is het alweer zover: Valentijnsdag! En dat mag natuurlijk niemand ontgaan, ondanks dat het elk jaar commerciëler wordt. Want een kleinigheidje op Valentijnsdag is toch altijd leuk om te krijgen? Paul Smith speelt daar goed op in…

 

Paul SmithNog een kleine drie weken en dan is het alweer Valentijnsdag. Op deze dag laat je je lief nog eens extra weten hoeveel je van hem houdt. Uiteraard is het natuurlijk elke dag Valentijnsdag in je relatie, maar toch. Op deze dag klopt mijn hart vol verwachting op een lief kaartje, een zelfgemaakt etentje of een romantische wandeling langs de Amstel.

Voor degenen, die graag nog wat hints willen geven aan hun lief: check deze week de site van Paul Smith, want de designer komt met een speciale Valentines Day-collectie. “Een Valentijnscadeautje moet je om bepaalde redenen geven,” aldus Paul. “Het moet een manier zijn om je liefde te tonen aan een ander. Hoe persoonlijker, hoe beter.”

De collectie bevat sleutelhangers, zakdoekjes en shoppers. Geen opzichtige cadeaus, maar daar zit juist de kracht. Ook extra leuk: prijzen variëren tussen de 15 en 25 pond, dus niemands poot wordt uitgetrokken.

Blijf de site deze week checken. Ga jij er een kijkje nemen? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top