Fashion

Modetip: MOSCOW

Afgelopen vrijdag opende Marlies Otten haar conceptstore MOSCOW in de Amsterdamse Negen Straatjes. Een ware aanwinst voor onze hoofdstad, want naast het eigen merk MOSCOW, hangen ook de merken Tigerhill, Margit Brandt, Modstrum, en Global Funk in de rekken. Zeker een bezoekje waard…

In de stromende regen kwam jullie Fashion Editor aan bij de opening van MOSCOW, praktisch om de hoek van het kantoor. Het was al een drukte van jewelste en de glazen champagne stonden al klaar, net zoals de schalen vol met sushi. De binnenkant zag er relax uit, met hier en daar nog elementen van de vroegere inrichting (de winkel zit in een monumentaal pand). En de collectie zag er om te smullen uit.

MOSCOWMOSCOW

De winkel

Het eigen merk MOSCOW van het label Purebrands is zeker weten een aanrader voor degenen, die van aarde- en pasteltinten houden. We zien veel basics in zachte stoffen bestaande uit hempjes, tees en leggings. Naast het eigen merk, zien we ook kledingstukken van Breaz, Margit Brandt, Modstrum, Global Funk en Tiger Hill. Deze laatste is zeker een aanrader. Wie van vintage-achtige tees houdt, kan haar lol op.

MOSCOWTigerhill
TigerhillTigerhill

Shop till you drop

Extra leuk zijn de exclusieve shopping evenings! Het merk MOSCOW staat voor de carrièregerichte vrouw, die een druk sociaal leven en een passie voor mode heeft. Een dagje shoppen met vriendinnen is helaas niet zomaar gepland. Daarom kun je na sluitingstijd met een glaasje champagne gezellig winkelen in een ontspannen sfeer.

MOSCOWMOSCOW

Kom gerust eens langs bij MOSCOW. Tijdens een shopsessie kun je trouwens ook heerlijk genieten van een zelfgemaakte cappuccino. Zien we je daar? (Elisah)

MOSCOW

Runstraat 8

1016 GK Amsterdam

www.purebrands.nl

Deel dit artikel
Back to top