Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 23

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: Witte de Withstraat in Rotterdam …

De Witte de Withstraat is dynamisch, artistiek en vernieuwend. Veel smaakvolle restaurants en trendy winkels wisselen elkaar af. De vele culturele invloeden geven deze straat een unieke ambiance en een goed beeld van de brede lifestyle in Rotterdam.

 

Winkeltip 1: MARGREETH OLSTHOORN

Je vindt er kleding van de bekendere designerlabels tot nieuwe door de winkel zelf gespotte ontwerpers. Eigenaresse Margreeth Olsthoorn werkt als styliste van haar eigen winkel. Elk half jaar stelt ze weer de perfecte collectie samen voor mannen en vrouwen. Van schoen tot pet en alles wat daar tussen zit.

MO MO

 

Merken

Maison Martin Margiela, Hussein Chalayan, Acne Jeans, Henrik Vibskov, Wood Wood, Margreeth Olsthoorn, Monique van Heist, Wouters en Hendrix, Day, United Nude, Chie Mihara, Mads Norgaard, Custommade, See by Chloe, reality Studio en Veronique Branquinho.

Winkeltip 2: Nieuwe Ontwerpers

NieuweOntwerpers.nl is een multicultureel platform waar samenwerkingsverbanden uit verschillende (mode/kunst) disciplines ontstaan. Doelstelling van NieuweOntwerpers.nl is om ontwerpers zonder hoge investeringen hun collecties te laten presenteren en verkopen aan de consument. Je vindt hier dan ook regelmatig unieke collecties en exposities.

NieuweOntwerpers.nl richt zich in eerste instantie op modeontwerpers van kledingcollecties. Naast het presenteren van collecties en accessoires zijn er regelmatig diverse andere exposities die een link hebben met mode. NieuweOntwerpers.nl staat open voor alle talenten met betrekking tot mode en mag terecht een ‘talentshop’ genoemd worden.

NO NO

Voor meer leuke winkeltips, check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top