Fashion

Koekje van Louboutin

Wie denkt dat modepers niet eet, heeft het mis. We eten wat af en graaien zonder blikken of blozen naar alle lekkere hapjes.

We flirten zelf met de obers zodat ze extra vaak onze kant op komen met de dienbladen vol lekkers en champagne. Koekiemonsters zouden we onszelf nog niet willen noemen…Tenzij Christian Louboutin zich er mee bemoeit natuurlijk.

Louboutin koekjesDe Franse Patisserie Laduree, maker van de beste macarons ter wereld, heeft Christian Louboutin gevraagd de cadeauverpakkingen van de beroemde koekjes opnieuw te ontwerpen.

Het resultaat zijn drie verschillende doosjes versierd met Louboutin hakken en tassen. De dozen zijn zo mogelijk nog zoeter dan de koekjes zelf. Wij werden gek toen we dit zagen en kunnen sindsdien aan niets anders meer denken. Zoals met alle leuke dingen, is het natuurlijk weer alleen in Parijs verkrijgbaar. Kom op Nederlandse koekjesbakkers: doe dit ook eens een keertje voor ons! Bolletje, ontsla Sonja Bakker en haar caloriearme koekjes en vraag aan Claes Iversen of hij post-it taartjes wil maken. (Marieke)

Deel dit artikel
Back to top