Fashion

Jack&Jones Winter 2004/05



Stoere Harley Davidson rijders waren de inspiratiebron voor het eerste thema, Easy Rider. Zogenaamde crackprints met schorpioenmotieven en stoffige oppervlakken zijn gecombineerd met verschillende statements. Het leer is versleten en de jeans zijn verwassen in blauw en zwart. Hier en daar zijn ook cowboy details verwerkt.

Het thema Workers is geïnspireerd op de kleding van Amerikaanse koolmijnwerkers in de jaren ’20. Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor een authentieke uitstraling. Katoen is gemixt met contrasterende materialen als leer en banden met een visgraatmotief.

Science fiction films als Star Wars en The Matrix staan centraal in het laatste thema, Ice Age. Gebroken prints en verwassen oppervlakken zijn verwerkt in nieuwe, technische materialen. De breisels zijn grof en gewatteerde jassen hebben ritsen bedekt met rubber en nylon banden en patches.

Essentieel voor komende winter zijn de 5-pocket jeans met laag geplaatste achterzakken. Jack&Jones heeft ze in donkerblauw met een gebruikte, verwassen finish en antieke nagels, waardoor ook deze jeans de uitstraling krijgt van een oude worker.
Deel dit artikel
Back to top