Fashion

Fashionscene op pad


Dan maar in de baas zijn tijd, denken we en we gaan op zoek naar een leuke outfit uit de nieuwste collectie. Nadat we bij verschillende zaken te horen dat ze alleen sale verkopen, lopen we binnen bij Khymo in de Leidsestraat, waar we eindelijk de nieuwste collecties kunnen bekijken.

Terwijl we een nieuw model spijkerbroek van Le Temps des Cerises passen, met daarop een truitje van Qoochy (spreekt uit: Gucci), vertelt de verkoopster ons meer over de collecties die ze verkoopt. Je kunt er onder andere terecht voor ‘Dsquared’, ‘baby shirt’ en ‘Born with attitude’ voor mannen.

Met een compleet nieuwe outfit komen we de paskamer uit, maar als we het prijskaartje gezien hebben, schieten we er snel weer in. Het shirtje van Qoochy is grappig, maar 140 euro is hij zeker niet waard. Over de broek van Le Temps des Cerises zijn we meer te spreken, maar we willen toch nog even verder kijken…

Zodra we weer op straat staan, besluiten we eerst een paar voorbijgangers te vragen waar zij hun kleding kopen. Kijk bij fashionreports wie we allemaal tegenkwamen!
Deel dit artikel
Back to top