Fashion

No show Victoria’s Secret


Hoewel de directie van Victoria’s Secret beweert dat de show niet doorgaat omdat het bedrijf tijd nodig zou hebben om na te denken over nieuwe promotionele acties, lijkt het er aan alle kanten op dat het merk liever pas op de plaats maakt als het gaat om schaars geklede modellen op tv en in advertenties.

Amerika is wat bloot betreft weer even helemaal doorgeslagen na het inmiddels beroemde openbare onderonsje tussen Justin Timberlake en Janet Jackson, ruim twee maanden geleden. Vorige week nog werd tv-station Clear Channel Communica-tions aangeklaagd voor ruim een half miljoen dollar na een seksueel getinte uitzending van Howard Stern’s show.

Amerikaanse vrouwenorganisaties laten weten blij te zijn met de geannuleerde show van Victoria’s Secret en hopen dat dit een permanente beslissing is. Vorige week berichtten we je al over de nieuwe campagnes van Victoria’s Secret waarin een geheel aangeklede Bob Dylan de hoofdrol speelt. Goede anticipatie, maar wij kunnen ons toch iets beter identificeren met iemand als Heidi Klum.
Deel dit artikel
Back to top