Fashion

Glamour Globes 2005






‘The Aviator’ en ‘Million Dollar Baby’ waren de grote winnaars tijdens de 62ste uitreiking van de gouden beeldjes. Hilary Swank mocht een award in ontvangst nemen voor beste drama actrice en ook Natalie Portman mag haar schouw versieren met een ‘Globe’.

Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk draait elke award uitreiking om het tripje over de rode loper en het showen van de nieuwste galajurken van de beste designers.

Zo verscheen Nicole Kidman in een prachtige creatie van Gucci met hip pauwenveertje. Halle Berry droeg een bleke, asymmetrische jurk van Valentino die perfect combineert met haar donkere huid.

Een andere gewaagde kleur is lichtblauw die actrice Cate Blanchett juist heel mooi staat. Deze japon van Jean Paul Gaultier is afgezet met bloemenapplicaties in dezelfde kleur.

Weg waren wij ook van de maagdelijk witte creatie van Christian Dior, gedragen door de stoerste actrice van dit moment, Uma Thurman.

De grote winnares van de avond, Hilary Swank, had wat ons betreft wel iets gewaagders aan mogen trekken. Deze jurk van Calvin Klein in donkerbruin zijde is een weinig spannend model, maar we moeten wel toegeven dat zo’n zijden lap, die de meeste mensen juist niet aan moeten trekken, haar prachtig staat. (AS)
Deel dit artikel
Back to top