Fashion

Karl verslaat Stella

Karl verslaat StellaEn dat is het geval met Hennes & Mauritz. Hun jaarverslag brengt niets anders dan goed nieuws, niet alleen voor hun (winst), maar ook voor ons. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Rolf Eriksen, president van de Zweedse modeketen, heeft bekend gemaakt dat na de daverende succes-samenwerkingen met Stella McCartney (damescollectie) , Elio Fiorucci (badkleding) en Solange Azagury-Partridge (sieraden), ze volgend jaar veel meer van dit soort designerdeals willen doen.  

Daarnaast hebben ze het afgelopen jaar de kwaliteit van hun kleding verbeterd en ook dit willen ze volgend jaar voortzetten; nieuws dat ons heel gelukkig stemt. Verder zal de H&M hun mannenpakken collectie uitbreiden, nieuws waar wij vrouwen weinig mee kunnen. Maar vooruit, wij gunnen de andere sexe ook een lolletje.  

Hennes & Mauritz heeft tevens vastgesteld dat de collectie van Stella minder heeft opgeleverd dan de kledinglijn van haar voorganger in 2004, Karl Lagerfeld. Misschien omdat hij zowel een dames- als een herencollectie had ontworpen en zijn kleding in 500 winkels te koop was tegenover Stella’s 400? (RA)

Deel dit artikel
Back to top