Fashion

Wonderboy

katayamaVan de cutting edge winkel voor streetwear label A Bathing Ape tot een volwassen interieur voor fashion gigant United Arrows, hip Tokio komt van zijn hand. Shop-a-holics kunnen op dezelfde dag door verschillende door hem ontworpen zaken lopen zonder het te merken. Katayama is divers, spraakmakend en heeft een onuitputtelijke creativiteit.

Het design wonder is bekend vanwege zijn samenwerking met Nigo, de oprichter van A Bathing Ape. Nigo gaf Katayama de vrije hand in het ontwerp van de veelbesproken Bapexclusive store in Tokio. Opvallend is het tienkleurig tapijt en het met apenhaar bedekt plafond. De BathingApe sneakers worden als sushi’s op een lopende band gepresenteerd. Limited editions only, ofcourse! “Shopping shouldn’t be too serious” aldus  Katayama. De Bapexclusive store is op dit moment de hipste plek op aarde voor streetwear labellovers.

Katayama ontwierp ook het, tres exclusive, chocolate café van de Parijse patissier Pierre Herme. Zijn ultieme droom is een hotel in eigen stijl. Sleeping shouldn’t be too serious? Tokio is waiting. (PK)

Deel dit artikel
Back to top