Fashion

Orangebag.nl

De snelst groeiende webwinkel van Nederland is met stip die van Orangebag. De shop, opgericht door Tineke Sluiter, richt zich op het midden tot hoogsegment. Extra leuk: Orangebag is erg persoonlijk. Zo krijg je bij elke bestelling een handgeschreven briefje en stylingtips…

 

Orangebag is speciaal opgericht voor vrouwen, die geen tijd hebben om elke dag te winkelen. De online winkel biedt daarom uitkomst: het bevat exclusieve labels en basics die niet mogen ontbreken in je kledingkast. De collectie wordt dagelijks aangevuld en vernieuwd met bijzondere kledingstukken. Je kunt er van alles vinden. Van zakelijk tot stoer en van sportief tot romantisch. Voor elk wat wils dus.

 

De webshop is zeker een bezoekje waard. Merken als French Connection, Bruuns Bazaar, Odd Molly, Fred de la Bretonière, Shabbies Amsterdam, Patrizia Pepe, By Groth, Kidscase, Claesen’s, Madé, Yarn Unit, Hans Ubbink, Rützou en Stella Nova zijn hierin te vinden.

Orangebag.nl

Extra goed: bestellingen geplaatst voor 14.00 uur worden de volgende dag thuisbezorgd! Waar wacht je nog op? Shop till you drop! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top