Fashion

Opening showroom en lancering kledinglijn Fab.

Met een nieuwe showroom, een jassenlijn en de lancering van de Ruffle Bag voor Pink Ribbon had accessoirelabel Fab. afgelopen vrijdag genoeg redenen om een feestje te geven....

In samenwerking met de weblog I love Fashion News ontwierp Fab. de Ruffle Bag. Twintig procent van de opbrengst van deze tas gaat naar Pink Ribbon. Het eerste exemplaar van de Ruffle Bag werd tijdens het feestje uitgereikt aan Renate Verbaan. "Ik weet dat ik hem van jullie krijg, maar omdat er een deel naar borstkankerorganisatie Pink Ribbon gaat, reken ik hem gewoon af." De tas is te krijgen in verschillende kleuren en kost 219,- euro.

Voorheen bestond de collectie van Fab. uit tassen, portemonnees, riemen en sieraden. Nu is daar ook een jassenlijn bij gekomen! Het leer van de jasjes en poncho's zijn van hetzelfde leer als de tassen waardoor alles dus heel goed matcht. Voor een jasje van Fab. betaal je 289,- euro.

De locatie van het feestje was de nieuwe showroom aan de Keizersgracht 607. Voorheen was dit pand het koetshuis van Job Cohen, burgemeester van Amsterdam. De stallen zijn nog zichtbaar, maar verder is de ruimte één grote Fab.-etalage geworden.

Over Fab.

Fab. werd in 2006 opgericht voor Fabienne Chapot. Inmiddels verkoopt het label aan 180 winkels in Nederland, waaronder de Bijenkorf. In het buitenland wordt de vrolijke collectie verkocht in New York, Australië, Japan, Zuid-Africa, Dubai, Nederlandse Antillen, Maleisië, Zwitserland, Duitsland, België, Spanje en Portugal. Met een eigen fabriek op Bali met 45 medewerkers wordt er hard aan de groei van het berdijf gewerkt. In het komende jaar zullen er meerdere franchise Fab.stores geopend worden in o.a. Los Angeles, Hong Kong, Shanghai, Bangkok en Montreal.

Deel dit artikel
Back to top