Fashion

Weer airbrush voor Keira?!?

Je hebt vast en zeker de nieuwe campagne voor Coco Mademoiselle gezien in menig tijdschrift. Hiervoor is weer de mooie Keira Knightley gestrikt. De advertentie is nog maar net gepubliceerd of er wordt alweer gesproken over airbrushing. Is het waar of niet…

 

Keira in een andere shootIk snap dat er af en toe wat oneffenheden in een foto worden weggewerkt (als celeb wil je toch zeker niet met een grote pukkel op een magazinecover komen?) maar dat er bepaalde lichaamsdelen groter of kleiner worden gemaakt, vind ik nog steeds de grootste onzin. Keira Knightley kwam eerder al in het nieuws doordat haar borsten op de filmposter van King Arthur een cupmaatje (of meer) erbij kregen (en daar was ze zelf ook niet blij mee). Nu is iets soortgelijks gebeurd bij de nieuwste campagne van Chanel. Het schijnt dat de shoot toch niet zo natuurlijk is als iedereen denkt. Geruchten gaan dat haar borsten weer groter zijn gemaakt.

Uiteraard heeft het modehuis nog geen reactie gegeven op de roddels, maar als het aan airbrush-expert Chris Bickmore ligt is er wel degelijk iets met haar boezem gedaan. Volgens de man is er meer schaduw in de foto gecreëerd, zodat haar borsten ronder en groter lijken. Ook zijn haar gezicht en handen geairbrusht: de man kon geen rimpeltje of lijntje vinden.

Tja, oordeel zelf. Wat vind jij van de foto? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top