Fashion

Barbie kan voetballen

Voetballen is iets voor mannen, toch? Of is dat heel ongeëmancipeerd? Anyway, mijn hart ging nooit sneller kloppen als ik Joey en Chandler in Friends achter hun voetbaltafel zag staan.

De zaak verandert echter als de mannelijke poppetjes worden ingewisseld voor een paar roze barbies! Damn, wat ben ik toch een wijf!

Barbie Voetbal

Barbie is 50 geworden en dat moet iedereen weten.  Al bijna een jaar lang staat heel de modewereld in het teken van het poppetje met de perfecte rondingen. (Vogue it, New York Fashion Week etc.) Warenhuis Colette wil ook een graantje meepikken en komt daarom met deze Barbie voetbaltafel. Ontworpen door Chloé Ruchon en geproduceerd door Bonzini, een high-end voetbal retailer.

Er hangt wel een prijskaartje aan: 10.000 euro om precies te zijn. Dus voor alle vaders; wil je je dochter aan het voetballen krijgen, dan kun je haar beter meenemen naar een voetbalwedstrijd vol lekkere hunks. Kost minder, werkt net zo goed. Althans, bij mij wel. Nogmaals, ik ben echt een prototype chick. Sorry. (Marieke)

Deel dit artikel
Back to top