Fashion

Charlotte Gainsbourg gezicht nieuwe Balenciaga geur

Charlotte Gainsbourg, de Franse actrice en zangeres, wordt het model van het nieuwe Balenciaga parfum.

Charlotte Gainsbourg is een talentvolle actrice die onlangs nog op het Cannes Film Festival de prijs voor beste actrice ontving voor haar hoofdrol in de film ‘Antichrist’. Charlotte is de dochter van Jane Birkin, de beroemde Engelse actrice en zangeres, en Serge Gainsbourg, een befaamde Franse zanger en songwriter. Als zangeres heeft Charlotte Gainsbourgh twee albums gemaakt en ze werkt op dit moment aan haar derde studio album.

‘Mijn vriendschap met Nicolas Ghesquière, een band die bestaat uit wederzijdse bewondering en verbondenheid, is over de laatste jaren zo sterk gegroeid dat ik in het geheim natuurlijk hoopte om het model te worden van Nicolas’ eerste parfum voor Balenciaga. Ik ben superblij met deze nieuwe stap in onze samenwerking en vandaag heb ik het gevoel gekregen dat het Huis Balenciaga een tweede thuis is geworden’, vertelde Charlotte Gainsbourg.

Nicolas Ghesquière, Creatieve Director van Balenciaga, zegt: ‘het is heel belangrijk voor mij dat Charlotte Gainsbourg het gezicht wordt van mijn eerste Balenciaga geur. Haar unieke gevoel voor stijl, haar gracieuze en krachtige talent zijn altijd een inspiratie voor mij. Deze productieve en lang bestaande relatie die Charlotte met mij en het Huis Balenciaga heeft, geeft een extra betekenis aan dit project”.

Charlotte was ook al de muze en het model van de Balenciaga Fashion Fall 2008 advertentiecampagne. Ik vind haar prachtig, wat jullie? (Monique)

Charlotte Gainsbourg en Nicolas Ghesquière

Deel dit artikel
Back to top