Fashion

Forever 21 komt met eigen beautylijn

De Amerikaanse modeketen Forever 21 is een uitblinker in het kopiëren van designeritems en zijn daarom ook al meerdere malen voor de rechter gesleept wegens plagiaat.  Nu komen ze net als concullega H&M ook met een eigen beauty- en homecollectie. Goh….verrassend!

Dit nieuwtje is vandaag te lezen op de site van Women's Wear Daily. Het is nu wachten op hun eerste collectie die ongetwijfeld weer veel zal weg hebben van grote beautymerken. Ik vraag me soms echt af wat voor een creatief team er achter deze keten zit. Ze zijn al zo vaak voor de rechter gesleept, dat moet toch eens gaan vervelen?

Ondanks al hun copycat-gedrag blijven ze nog wel altijd de wereld veroveren. Eerder dit jaar lanceerden ze al een succesvolle plus-size collectie en nu dan een eigen home- en beautylijn. Of ook dit een succes gaat worden is nog maar de vraag. De make-up collecties van modemerken GAP (ooit ver terug) en H&M scoorden ook niet zoals verwacht. Alleen Victoria’s Secret doet het goed. Wij wachten af…. (Marieke)

forever 21

Deel dit artikel
Back to top