Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 27

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Folkingestraat in Groningen…

De Folkingestraat is een stijlvol stukje Groningen met veel verborgen kunst en galeries. Je vindt hier onder meer antiquairs en kunst, interieur design en alle facetten van lifestyle. De perfecte straat om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen. Want of je nu op zoek bent naar serviezen, schilderijen, een passende lijst of bijpassende prullaria; hier heb je de keuze uit heel wat schatten.

Winkeltip 1: Simsalabim

Na jaren stand- en kraamverkoop op festivals als Lowlands, Pinkpop en Oerol deed de bedrijfsleidster ervaring op bij de inkoop voor een kledingzaak. Tot zij met Simsalabim begon, waar ze zich nu kan uitleven in haar passie: eigenzinnige mensen aan bijzondere kleding helpen.

Merken

Swirling Dervish, Raven, Queen of darkness, Nubia, Logoshirts, Pornstar, Smash, Emily, Lipservice, Nucleostar.

SimsalabimSimsalabim

Winkeltip 2: Bag it!

Bij Bag it! kun je terecht voor mooie, handgemaakte leren tassen en voor een heel uitgebreid assortiment bijpassende accessoires in uiteenlopende vormen, kleuren, prints en formaten. Alles mooi én functioneel. Elke twee à drie maanden is er een nieuwe collectie. Bij Bag it! tevens handgemaakte, natuurlijk zepen en lotions, zeer geschikt voor de extra gevoelige huid.

Bagi t!Bag it!

Voor meer leuke winkeltips, check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top