Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 25

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Binnenweg in Heemstede…

Heemstede heeft een aantal verrassend leuke winkelstraten. Een daarvan is de Binnenweg, toch wel het belangrijkste en fijnste winkelgebied. Het aanbod is groot en verschilt in allerlei opzichten van elkaar, maar dat maakt deze straat juist aantrekkelijk. Op pad voor een klassiek mode-item of de boodschapjes bij de drogist, hier kun je voor bijna alles wel terecht.

Dwars Dwars

Winkeltip 1: Dwars

Dit is de ideale winkel als je op zoek bent naar een nieuwe jeans. Ze hebben ze in alle soorten en maten. In de wijde omtrek is er geen winkel, die zoveel toonaangevende jeansmerken onder één dak verkoopt. Daarnaast hebben ze een ruim aanbod bovenkleding om je outfit compleet te maken.

Merken

Hugo- Boss Green- Stone Island- Nudie jeans- Blue blood- Pall Mall-Cast Iron- Citizens of Humanity en o.a Atelier Ladurance.

WL WL

Winkeltip 2: Weldressed ladies

Welldressed biedt een bijzondere collectie exclusieve dameskleding, mooie lingerie, damesschoenen, byoux en tassen. Of je nu iets zoekt voor op kantoor of iets casuals voor het weekend, je hebt hier een ruime keuze uit een aantal trendy en klassieke merken. Handig is dat je hier ook terecht kunt voor bijpassende mooie accessoires voor de finishing touch.

Merken

Burberry, Cambio, Fay, Gant Woman, Jacob Cohen, Marc Cain, Marc Cain Sport, Marithe Francois Girbaud, Peter Scott, Sasa Cachmere, So-It-Is, Steffen Schraut, Wolford.

MB MB

Winkeltip 3: Maison de Bonneterie

Bij Maison de Bonneterie vind je zowel dames- als herenkleding van een aantal topmerken in het hogere segment, alsmede bijpassende accessoires. Denk aan Polo Ralph Lauren, Burberry, Tommy Hilfiger, Gant, Armani, Canali, DKNY Bags etc. Vanwege het grote aantal merken is er voor ieder wel wat wils. Uniek is de instore Coffee Company, waar je de hele dag de heerlijkste verse koffie kunt krijgen. Extra leuk: dit is het enige warenhuis met een eigen Coffee Company!

Merken

Hugo Boss, Armani, Burberry, Polo Ralph Lauren, American Vintage, DKNY Bags, Canali, Basler, Brax, Tommy Hilfiger, Polo Jeans, Max Mara, Airfield, Creenstone, Woolrich.

 

Voor meer leuke winkeltips, check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top