Fashion

Sneak Preview: Marieke’s eerste chicklitboek!

Met trots presenteer ik jullie, vers van de pers uiteraard, de cover van mijn eerste roman Catwalkgirl – Killerheels&Modedromen. Een lekkere chicklit over het reilen en zeilen achter de schermen van een tv-programma over modellen.

Over het boek

Jill is een doodnormale, vlotte meid, niets bijzonders, vindt ze zelf. Maar als ze op een shoppingtripje een flyer van het nieuwe televisieprogramma ‘Supermodel in de maak’ in haar handen geduwd krijgt, verandert haar leven. Ze schrijft zich in en raakt tot haar eigen verbazing bij de laatste twaalf meisjes. Niet veel later zit ze in een sjiek modellenappartement en wordt haar doen en laten gevolgd door cameramannen en een strenge jury. Ze valt van de ene verbazing in de andere en ontdekt dat achter de glitter en glamour ook veel afgunst, verveling en nijd schuilt. Houdt ze lang genoeg vol om de finale te halen? Kan ze weerstaan aan de verleidingen van het modellenleven? En zal de relatie met haar kersverse vriendje haar afwezigheid overleven?

Bloed, zweet en tranen heb ik de afgelopen maanden in mijn debuutroman Catwalkgirl – Killerheels&Modedromen gestopt en vanaf september ligt mijn baby dan eindelijk in de winkels! Een must-read voor meisjes die ooit mee willen doen aan een programma als Hollands Next Topmodel, maar ook voor meiden die alleen willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Met echte verhalen uit de modewereld, verkregen via (bekende) mensen die er nauw bij betrokken zijn. Smullen dus! (Marieke)

Deel dit artikel
Back to top