Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: 3

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: Ritsevoort in Alkmaar...

Alkmaar is bij uitstek dé stad om in Hollandse sferen te komen. De gezellige oude binnenstad met haar kleine grachten, historische huizen en acht hofjes, doet bezoekers smelten. En dan bent u nog niet eens op de beroemde kaasmarkt geweest, waar nog op traditionele wijze kaas wordt verhandeld. Leuk weetje: in Alkmaar zit een Beatles museum.

Straat van de week: Ritsevoort!

Aan de rand van het oude centrum ligt deze stijlvolle straat waar je de grachten tegemoet loopt. Een keur aan gezellige cafés en heerlijke restaurantjes wisselen elkaar af. Van mode en interieur tot de bloemist en kapper. Je vindt het hier allemaal.

K20

Winkeltip 1: K20

Assortiment

K20 beweegt mee met de meest recente trends in de modewereld. Een scherpe basisselectie van enkele grote namen, met daaromheen frisse collecties van vooruitstrevende ontwerpers en rijzende sterren.

Merken

Damesmode van onder andere: Tommy Hilfiger, Scapa Sports, Lacoste, Napapyri, Citizens of Humanity. En voor de heren: Tommy Hilfiger, Jacob Cohen, Lacoste, Mason's, Napapyri en Gant.

RIVS

Winkeltip 2: RIVS

Assortiment

Of je nu bij RIVS shopt voor kleding, voor de essentiële bijpassende accessories, voor meubilair of cadeauartikelen, het is duidelijk dat een scherp oog voor stijlvolle kwaliteit de bindende factor is.

Merken

Kleding van Hampton Bays, By Malene Birger, Erny van Reijmersdal, CCDK, Kyra en Co. Meubilair onder meer van DMF Interiors.

RIVSK20

Volgende week presenteren we weer een nieuwe straat van de week! Wil je straat van vorige week (de Vughterstraat in Den Bosch) lezen, klik dan hier. (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top