Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: 2

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week:de Vughterstraat in Den Bosch…

Een geweldig straatje om te winkelen. Er zit van alles wat, van interieur winkel tot kledingzaak hier ben je aan het juiste adres. In de Vughterstraat wordt het een winkeldag om nooit te vergeten. Hier wil je gewoon nog een keer heen. En na een dag shoppen kun je heerlijk bijkomen mét Bossche Bol op één van de gezellige terrasje uitrusten.

Winkeltip 1: FELIZ Collections

Je kunt hier terecht voor een mooie en uitgebreide collectie dameskleding van onder andere Scandinavische merken die zich kenmerken door kwaliteit, materiaal en pasvorm. Naast de Scandinavische merken verkoopt FELIZ Collections ook Duitse en Nederlandse merken.

Merken

Akiabara, Naja Lauf, Stella Nova, Yarn Unit, Drykorn, Style Butler, Seven7 Jeans, PRC collectie by Percy Irausquin, Sibin/Linnebjerg, Aiko, Fab, Waterlily, Liebeskind, Montini, WLM shoes en vanaf fall/winter 2009 Strenesse Blue.

Leuk feitje: de koffie en thee staan altijd klaar!

FELIZ CollectionsFELIZ Collections

Winkeltip 2: La Garderobe

Zoals de naam al doet vermoeden is La Garderobe eigenlijk een grote kledingkast. Je vindt er alles op het gebied van mode: dames- en herenkleding, zowel nieuw als tweedehands en accessoires zoals tassen riemen en sieraden. En ook een ruime collectie feestkleding ontbreekt niet.

In deze winkel vind je een grote diversiteit aan merkkleding zowel in het midden als in het hogere segment. Toch zijn ze voor iedereen beschikbaar door de goede prijzen. Een leuke bijkomstigheid is dat de winkel een steentje bijdraagt aan het behoud van het milieu door het hergebruik van merkkleding.

La GarderobeLa Garderobe

Ben je benieuwd welke andere leuke winkels er nog meer op de Vughterstraat in Den Bosch te vinden zijn, klik dan hier. Je kunt virtueel door de straat lopen, de verschillende winkels bekijken en checken of er speciale kortingen of acties zijn.

Volgende week presenteren we weer een nieuwe straat van de week! Wil je straat van vorige week (de Utrechtsestraat in Amsterdam) lezen, klik dan hier. (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top