Wedding

Wedding bells voor Marc Jacobs

Geruchten gaan al lange tijd dat Marc Jacobs en zijn partner Lorenzo Martone gaan trouwen. De ontwerper kon onlangs zijn mond niet houden en wakkerde de geruchtenmachine nog eens extra aan. Zit er écht een huwelijk aan te komen…

 

Marc en zijn Lorenzo zijn alweer een tijdje erg gelukkig met elkaar en het lijkt erop dat hun volgende stap begint met een blinkende diamanten ring. Marc liet na afloop van zijn Louis Vuitton fashion show aan de pers weten nog nooit zo verliefd te zijn geweest. En ook Lorenzo vertelde vol lof over Jacobs: “Het werk van mensen die creatief zijn en werken in de mode- beauty- en reclamewereld wordt nog eens extra versterkt als ze verliefd zijn en een gelukkig persoonlijk leven hebben.”

De schoonmoeder van Marc, Marc en Lorenzo

Dat zegt natuurlijk nog helemaal niets, maar Marc liet daarna nog vallen dat hij en Lorenzo afgelopen december gezellig met vrienden in St. Barth’s vertoefden. “Het was warm, de mensen waren erg relax, iedereen was bruin en we hadden de tijd van ons leven,” aldus de ontwerper. “Dus misschien dit jaar een New Year’s Eve-wedding in St. Barth’s?”

Nou Marc, nu maak je ons wel heel erg nieuwsgierig… (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top