Fashion

Miss Blackbirdy & Easywalker

Miss Blackbirdy, het schattige poppetje ontworpen door ontwerpster en illustrator Merel Boers, behoort tot één van mijn favoriete illustraties. Goed nieuws voor degene, die een kleine verwachten, want Merel is een samenwerking aangegaan met Easywalker…

 

Miss BlackbirdyToen zuslief me vertelde dat ze serieus over kinderen aan het nadenken is, schrok ik me rot. Mijn grote zus, die bezig is met kindjes, té bizar voor woorden. Maar aan de andere kant: een neefje of nichtje erbij is natuurlijk super! Dan kan ik mijn shopdagen voortzetten in de Prenatal-winkel (!!), want ik heb een superleuke voetenzak gespot, ontworpen door niemand minder dan Merel Boers.

De Miss Blackbirdy-voetenzak voor op je kinderwagen, die gemaakt is in samenwerking met Easywalker ziet er om te smullen uit. De zwart/witte Miss Blackbirdy-print met bloemen, vogels, schapen, ragfijne draden én het bekend poppetje mag zeker niet ontbreken in de baby-collectie als je een kleine verwacht. Bugaboo Frog eat you heart out, het is tijd voor de Miss Blackbirdy.

Vanaf maart te koop voor 199,95 euro. Is het iets? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top