Fashion

Pas op: Naakte man met vis!

Jawel... Een schoenenverkoper in Weert is woensdagochtend in zijn arm gebeten door een naakte man met een forel(?) in zijn hand. Gelukkig waren er stadswachten aanwezig, en die konden de man vasthouden totdat de politie hem inrekende.

Het moet een vreemd beeld zijn geweest voor de verkoopmedewerker bij een schoenenwinkel aan de Maaspoort in Weert. Een 25-jarige man kwam aan in de stad en parkeerde zijn fiets. Alleen gekleed in een muts en een paar schoenen ging hij de zaak binnen.

Man over het incident: "Hij droeg geen gebruikelijke outfit, zeker niet voor de tijd van het jaar" "Bovendien had hij een rauwe forel in zijn hand waar hij af en toe in hapte. "Ik vroeg hem nog of hij het niet koud had, maar dat was niet zo".
De schoenverkoper vond de man vreemd en meldde het aan 2 stadswachten om de man weg te werken. "Misschien kwam het door de uniformen, maar nu werd de man lastig en begon hij aan een rek in de winkel te trekken.''
''Samen met een stadswacht en mijn klant werkte ik hem op de grond. Met klimmerstouw om zijn nek kreeg ik hem in bedwang, maar hij heeft me wel tot bloedens toe in mijn onderarm gebeten. Zijn tanden staan er nog in."

De man bleek dus ontsnapt te zijn uit een psychiatrische inrichting. Kijk dat verklaart de boel. Hahaha.

Deel dit artikel
Back to top